Gotovo se čudite zakaj tak naslov. Lahko bi bil bolj vesel. Ampak v takem primeru bi se izognil medicinski realnosti. To pa ne koristi nikomur. Jaz pa želim pomagati. S knjgo ARGININ. Zakaj to počnem? Najprej naj vam povem nekaj o ozadju njenega nastanka in o svojem izobraževanju na področju zdravstva. Po običajnih poteh, ki jih mora prehoditi vsakdo, ki želi postati zdravnik. Nedvomno sem v vsem tem času osvojil cel kup stvari o medicini. Ali bolje rečeno: o trenutnem stanju uradne medicine. Toda nekaj je manjkalo pri študiju in vsakodnevnem delu zdravnika – podatek o tem, kako lahko človeka stoodstotno pozdravimo. Pod pojmom ozdravitev imam v mislih ponovno vzpostavitev stanja, kakršno je bilo pred obolenjem. Brez puščanja brazgotin in poškodb drugih organov. In brez pomoči kemičnih snovi, imenovanih zdravila.

Arginin - Frank Jester

Knjiga ARGININ - Frank Jester

V ponazoritev: sem tudi zobozdravnik z opravljenim strokovnim izpitom in uradno zobozdravstveno izobrazbo. Vendar si zaradi tega nikakor ne upam trditi, da se ukvarjam z zdravljenjem zob. Kar počnem – in to povem zelo jasno – je zgolj popravljanje zobne substance. Prav tako je bilo na področju humane medicine, namreč lajšanje simptomov, vzroki so pa ostali nedotaknjeni. Kasneje sem se posvetil naravni medicini in preučeval njene zakonitosti. Ne vem za niti eno samo bolezen, ki bi jo običajna “popravljalna medicina” v celoti pozdravila.

Poleg tega sem neomajno prepričan, da je za obolenja v bistvu kriv en sam vzrok. Takorekoč mati vseh bolezni, ki jo boste spoznali v tej knjigi. In ki ji je treba dati mat. V ta namen imamo na voljo čudovito možnost. Takšno, ki se izide brez kemije in operacij. Takorekoč različica požarnega zidu. Izvira neposredno s šahovske deske človeške evolucije.

Govora je o “čudežni molekuli” arginin. O resničnem vrelcu mladosti za vaše ožilje, ki bo spet delovalo kot nekoč pri Evi in Adamu. Ob upoštevanju spremljajočih pravil boste tako lahko nepotrebnim, popravljalnim posegom za vedno pokazali rdeči karton.

Frank Jester, uvod iz knjige ARGININ – Naravno gorivo za kri, krvni obtok in zdravje.