ProArgi-9+ – CIRKULACIJA IN ZMOGLJIVOST

ProArgi-9+ je napitek odličnega okusa, ki vsebuje aminokislino L-arginin in izboljša splošno telesno zmogljivost ter počutje. Vsebuje prvovrstne sestavine, ki so osnova za popolno zdravje:
– L-arginin ter L-citrulin, ki v telesu delujeta kar 24 ur;
Vitamina C in B6 prispevata k nemotenemu delovanja imunskega in živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju ter zmanjšanju izčrpanosti in utrujenosti;
–  Vitamin D3 pomaga pri vzdrževanju nemotenega delovanja mišic, prispeva k absorpciji fosforja, vzdržuje normalno raven kalcija v krvi ter pripomore tudi k normalnemu delovanju imunskega sistema;
–  Resveratrol je izredno pomemben za zdravje kardiovaskularnega sistema;
–  Granatno jabolko vsebuje snovi, kot sta punicalagin in elagična kislina;
– Vitamin K2  vitamin ima ključno vlogi pri ohranjanju zdravih kosti, saj skrbi zato, da se kalcij nalaga v kosteh in ne v žilah, pripomore pa tudi k normalnemu strjevanju krvi;
– Folna kislina, vitamina B6 in B12, pripomorejo k normalnemu metabolizmu homocisteina in imajo pomembno vlogo pri nastajanju rdečih krvničk. Folat pripomore tudi k normalni tvorbi krvi in sintezi aminokislin.

Synergy ProArgi-9+ z novo formulo in pakiranjem

Synergy ProArgi-9+ z novo formulo in pakiranjem

Srce je najpomembnejši organ v človeškem telesu. Zato je izjemno pomembno, da ohranjamo svoje srce in srčno-žilni sistem zdrav, saj si na ta način zagotavljamo dolgoročno zdravje.

Zdravniki v ZDA so ProArgi-9+ uvrstili na seznam PDR (Physycian Desk Refrence book) in v katerem lahko preberete, da je “ProArgi-9+ najbolj kvalitetno prehransko dopolnilo z L-argininom na svetu”.

Aminokislino L-arginin in njene učinke na človeško telo so raziskovali trije ameriški znanstveniki, ki so bili leta 1998 za raziskave na tem področju nagrajeni z Nobelovo nagrado za medicino.

Prehransko dopolnilo ProArgi-9+ lahko naročite preko uradne spletne trgovine proizvajalca Synergy WorldWide (KLIKNITE TU).  Za podrobnejše informacije o ceni ter za pomoč pri nabavi, Vas vabimo, da izpolnete kontaktni obrazec.

    Vaše ime (obvezno polje)

    Vaš telefon (obvezno polje)

    Vaš E-mail (obvezno polje)

    Vaše sporočilo